Felujított számítástechnika


Prémium felujított számítástechnika

A felujított számítástechnika ésszerű és természetbarát döntés laptop, számítógép vagy más számítástechnikai eszköz vásárlásánál verhetetlen ár - teljesítmény aránnyal. Ugyanúgy ez lehet a válasz az elektronikai hulladék globális problémájának megoldására. Előnye az a nívótlan alkatrészekből készült laptopokkal szemben, hogy hosszabb az élettartama. A berendezés 100% műszaki állapotban van és készen áll az azzonali használásra. A felújítás specialistái vagyunk – felújítjuk az elektrotechnikai berendezéseket mind funkcionálisan, mind vizuálisan, megtisztítjuk és leteszteljük – kifogástalan szinten.

Hogyan zajlik a felújítás?

A felújításra szánt termékeket nagyrészt külföldi nagyvállalatoktól vásároljuk. A laptopok és számítógépek prémium modelljeire összpontosítunk, amelyek legfeljebb két-három évig voltak használatban. A használat ellenére továbbra is teljesen működőképes állapotban vannak, megőrzik értéküket, és a felújításnak köszönhetően nem kell feleslegesen hulladéklerakóba kerülniük. Az alapos felújítási folyamat nem kezdődhet el precíz tisztítás nélkül. A profilaxis a felújítási folyamat első lépése. A berendezést portalanítjuk, eltávolítjuk a külső és belső szennyeződéseket, ennek köszönhetően meghosszabbítjuk az élettartamát. A tisztítással a jövőben elkerülhetjük a felesleges meghibásodást. A teljes körű mechanikus és vegyi tisztítás után kicseréljük a sérült vagy hibás alkatrészeket, leggyakrabban a topcovert vagy a palmrestet. És mivel az alapos felújítási folyamat garantálja az egyes alkatrészek 100%-os műszaki állapotát, minden darab alapos stressztesztelésen esik át. Ezáltal meghatározzuk a számítógép valódi állapotát és az akkumulátor élettartamát. A piac egyetlen felújítójaként különös figyelmet fordítunk a billentyűzet újranyomtatására. A lokalizált magyar billentyűzetről eltávolítjuk a korábbi használat összes jelét. A felújítási folyamat része a gépek alapos fényesítése. Ennek köszönhetően olyan prémium felújított készülék kerül a kezedbe, amely szinte megkülönböztethetetlen az új daraboktól.

Előnyök az Ön számára:

  • Minimális 2 év garancia (lehetséges akár 5 évre meghosszabbítani)
  • Részletesen és valósághűen megállapítjuk a felújított berendezés minden egyes részének állapotát a PREMIUM, STANDARD, ECONOMY és LIQUIDATION osztályozás alapján.
  • Garantáljuk az elégedettséget és bármilyen igény esetén mindig készséggel állunk rendelkezésére.
  • Prémium modelleket újítunk fel, hogy garantáljuk a legjobb ár-teljesítmény arányt.


1