Dell Precision 5820

  • 99,6% -os vásárlói elégedettség
  • 3 év garancia
Intel Xeon W-2133 3.6GHz/32GB RAM/256GB SSD + 2TB HDD DVD-ROM/Quadro P4000 8GB/Win 11 Pro 64-bit
NPRX-MAR01242Raktáron 0 db Bruttó :
Végső ár
523 370 Ft

Konfiguráld a terméket az elképzeléseid szerint
( (több termék konfigurálását egyenként kell elvégezni))

Az Ön konfigurációja

    • CPU Intel Xeon W-2133 (8.25M Cache, 3.60 GHz up to 3.90 GHz)
    • Termék állapota Akár az új
    • RAM 32GB DDR4 ECC
    • HDD 256GB SSD + 2TB HDD
    • Optikai meghajtó DVD-ROM
    • GPU NVIDIA Quadro P4000 8GB
    • Rendszer Windows 11 Professional 64-bit
    • Gyártó DELL
    • Szín Fekete
    • Számítógép ház Tower
    • USB 3.1 8x USB 3.1 port
    • PCI Express x16 slot
    • PCI Express x8 slot
    • PCI Express x4 slot
    • PCI Express x1 slot
    • PCI slot
    • VGA 15-pin (D-SUB) Port
    • DVI Port
    • DisplayPort
    • HDMI Port
    • Soros port
    • Párhuzamos port
    • USB Type-C port

    Termékeink állapota

    Az összes általunk forgalmazott termék műszaki állapota 100%. Minden általunk forgalmazott termékre teljes körű garanciát vállalunk, mintha új termék lenne.

    Garancia és akkumulátor kapacitás:

    batteryCARE+

    Az ilyen jelölésű laptopok új vagy használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 80% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.

    batteryCARE

    Az ilyen jelölésű laptopok használt akkumulátorral rendelkeznek, melyek kapacitása meghaladja az eredeti kapacitásuk 60% - át. Az elektronikára 2 év garancia vonatkozik. A 33% feletti kapacitás megtartásra az eredeti kapacitásukhoz képest pedig 1 év garancia jár.

     

    Termékfeltételek az egyes kategóriák szerint:

    LAPTOPOK

    AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A laptop váza olyan, mint az új. Minimális, szabad szemmel alig észrevehető és szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat. A kijelző hibátlan, újszerű.

    NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A laptop váza jobban látható esztétikai hibákat és a korábbi használat nyomait tartalmazza. A kijelzőn csak minimális esztétikai hibák lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), amelyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

    ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A laptop váza jobban látható esztétikai hibákat és a korábbi használat nyomait tartalmazza. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több látható esztétikai hiba is előfordulhat, ez azonban műszaki állapotát nem befolyásolja. A laptop valós és részletes képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

    MONITOROK

    AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A monitor műanyag burkolati elemei újszerűek. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhatnak. A kijelző hibátlan, újszerű.

    NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A monitor műanyag burkolati elemein láthatóbb esztétikai hibák lehetnek (karcok vagy a műanyag elszíneződése). A kijelző csupán minimális esztétikai hibákat tartalmazhat (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), melyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

    ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A monitor műanyag burkolati elemei láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhatnak (karcok vagy megsárgult műanyag). A kijelzőn több látható esztétikai hiba is előfordulhat, ez azonban műszaki állapotát nem befolyásolja. A monitor valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

    SZÁMÍTÓGÉPEK

    AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A számítógép esztétikai állapota újszerű. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat (leginkább a műanyag burkolati elemeken).

    NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A számítógép láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhat (főleg a műanyag elemeken).

    ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A számítógép több láthatóbb esztétikai hibát és korábbi használati nyomot tartalmazhat. A számítógép hardvere azonban olyan, mint az új. A számítógépről valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

    AiO

    AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: Az AiO fém/műanyag elemei újszerűek. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhatnak. A kijelző hibátlan, újszerű.

    NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: Az AiO fém/műanyag elemei láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhatnak. A kijelzőn csupán minimális esztétikai hibák lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), amelyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

    ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: Az AiO fém/műanyag elemei láthatóbb esztétikai hibákat tartalmazhatnak. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több láthatóbb esztétikai hiba is előfordulhat, melyek azonban a termék műszaki állapotát nem befolyásolják. Az AiO valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

    NYOMTATÓK

    AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A nyomtató olyan mint az új. Minimális, szinte láthatatlan esztétikai hibákat tartalmazhat.

    NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A nyomtatón láthatóbb esztétikai hibák lehetnek (karcok vagy a műanyag elszíneződése).

    ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A nyomtatón több láthatóbb esztétikai hiba is előfordulhat (karcok vagy megsárgult műanyag). Hardverileg azonban olyan, mint az új. A nyomtató valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

    MOBILTELEFONOK ÉS TÁBLÁZATOK

    AKÁR AZ ÚJ: Legmagasabb minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A mobiltelefon vagy tablet fém/műanyag elemei újszerűek. Csak minimális, szabad szemmel könnyen észrevehető és szinte láthatatlan esztétikai hibájuk lehet. A kijelző hibátlan, újszerű.

    NAGYON JÓ: Minőségi felújítási garancia a techsaverstől: A mobiltelefon vagy tablet fém/műanyag részein láthatóbb esztétikai hibák illetve a korábbi használat nyomai láthatók. A kijelzőnek csupán minimális esztétikai hibái lehetnek (hibás pixel, karc, szennyeződés a kijelző mögött), melyek bekapcsolás után szinte láthatatlanok.

    ELFOGADHATÓ: Verhetetlen árgarancia a techsaverstől: A mobiltelefon vagy tablet fém/műanyag részein láthatóbb esztétikai hibák fedezhetők fel. Hardverileg azonban olyan, mint az új. A kijelzőn több láthatóbb esztétikai hiba is jelen lehet, melyek azonban a termék műszaki állapotát nem befolyásolják. A termék valós képei a "galériába" gombra kattintva megtekinthetők.

    Reklamációs feltételek


    A jótállás a berendezés anyagi vagy műszaki hibáira terjed ki, amelyek a gyártás közben keletkezhettek.

    • A garancia nem vonatkozik a termék hibáira, melyek helytelen kezeléssel vagy nem megfelelő használattal keletkeztek (különösen a termék műanyag részeinek a meghibásodása, a kijelzőn lévő karcolások melyek a helytelen tisztítással keletkeztek, ütéssel keletkezett károsodásra...), helytelen használattal vagy javítással, melyek a használati utasítással ellentmondóan lettek végre hajtva vagy az elektrosztatikus kisülésel való károsodásra.
    • A garancia nem vonatkozik a berendezés meghibásodásaira melyek hibás szoftver használatával keletkeztek.
    • Az eladó nem vállal felelősséget a termék felvételi adathordozóján tárolt adatok elvesztése, károsodása vagy velük történő visszaélések miatt. A termék javítása előtt a vásárló kötelessége biztosítani a szükséges adatok biztonsági mentését és megakadályozni a lehetséges visszaéléseket.
    • Az eladó nem garantálja a megvásárolt bővítőelemek teljes kompatibilitását, ha azok más eladótól lettek beszerezve, az eladó jóváhagyása nélkül.
    • A garancia nem terjed ki a természeti katasztrófákkal, erőszakos használattal, időjárási viszonyokkal vagy rendkívüli körülmények közti használattal történő károkra.
    • A garancia az eladó által nem felhatalmazott személy jogosulatlan beavatkozása esetén megszűnik.
    • A garancia akkor sem marad érvényben, ha a vevő a figyelmeztetések ellenére súlyosan sérti a használati útmutatóban leírt működési és felhasználási irányelveket.
    • A laptopok esetében a garancia nem vonatkozik az akkumulátorra.

    Reklamációs (panasztételi) eljárás


    A reklamációs eljárás a Szlovák köztársaság következő törvényei ös elrendelösei szerint íródott:
    törv.sz. 40/1964 Coll. Polgári Törvénykönyv módosított formájában
     törv.sz. 634/1992 Coll. A fogyasztóvédelmi törvényből módosított formában

    • A vásárló köteles a termék ellenőrzését végre hajtani azonnal a kiszállítás után. Az ellenőrzést úgy kell végre hajtani, hogy minden meghibásodást észleljen, melyt egy átlagos szakmai áttekintésnél észlelni lehet.
    • A vásárló köteles minden ilyen meghibásodást azonnal jelenteni az eladónak. Később jelentkezett meghibásodásokat kénytelen jelenteni akkor, amikor azokra rátalált ellenőrzés közben.
    • A vásárló köteles a reklamáció eljárását írásban, telefonon vagy személyesen az eladó székhelyén indítani. Szükséges jelenteni a hibás termék típusát és a lehetőleg részletesebben a hiba jellegét leírni, továbbá feltüntetni a vásárló adatait (név, telefonszám), vagy a személy adatait, akit értesíteni fog az eladó.
    • A vásárló a termék reklamációja esetén kötelező felmutatni a reklamáció jogosultságát a vásárlás igazolásával (számla, készpénz-átvételi elismervény vagy szállítólevél). Ha a vásárló a fenti dokumentumok egyikét nem mutatja fel, a javításra nem vonatkozik a garancia.
    • Ha a vásárló olyan hibát jelent, amelyre a garancia nem vonatkozik (pl. a reklamációs feltételek be nem teljesülése, a hiba rossz bejelentése, garancia utáni bejelentés stb.), az eladó kérheti a javítás közben keletkezett kiadások megtérítését teljes összegben. A javitás ára ebben az esetben a javitási központ aktuális árai szerint lesznek kiszámitva.

    1